’t Leuve

In Groessen, de parel van de Liemers, in het hart van de Rijnstrangen, ligt het landgoed ’t Leuve. Rondom het gastenverblijf en de safaritent bevinden zich een natuurlijke zwemvijver, blokhut, paden en terrassen.

Gastenverblijf: In de oude karakteristieke streekboerderij uit 1850 op het landgoed is een ideale vakantiewoning voor 2 personen gerealiseerd. De accommodatie is geheel vrijstaand, er is parkeergelegenheid voor de deur. Elektriciteit wordt opgewekt door zonnepanelen. Het verblijf wordt met infrarood verwarming duurzaam verwarmd.

In de ruimte, met een oppervlakte van 32m2, bevinden zich een tuingerichte huiskamer (voorzien van tv en infrarood vloerverwarming) met een complete keuken (voorzien van combimagnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak en een inductiekookplaat). De badkamer (voorzien van een toilet, regendouche en wastafel) en de slaapkamer met een 2 persoons senioren bed en tv liggen aan de achterzijde van de woning. Geheel is rolstoel/rollator toegankelijk.

Safaritent: In de periode maart t/m oktober is er, voor de avonturier, een luxe safaritent beschikbaar voor 2 gasten. De safaritent is luxe ingericht met een eigen keuken (met minioven, koelkast met vriesvak en inductiekookplaat), 1 tweepersoons slaapkamer en een badkamer voorzien van douche, wastafel en wc. Op de overdekte veranda is het heerlijk genieten van de natuur en de ondergaande zon. Aangezien het een tent betreft, zal het in het voor en najaar af en toe koud kunnen zijn. Wij hebben in de tent een kacheltje staan die iets (maar niet alles) van de kou wegneemt. Voor de warme zomers is er een ventilator aanwezig.

Het landgoed: Op het terrein van 8000m3 bevindt zich een grote natuurzwemvijver met waterval, een afsluitbare blokhut ( voor fietsen van de gasten van het gastenverblijf, voor de gasten van de safaritent is er een aparte mogelijkheid voor het stallen en opladen van fietsen) een jeu de boules baan en diverse terrassen. Deze zijn alleen toegankelijk voor de gasten. De natuurvijver is 20 meter bij 30 meter groot en, op het diepste punt 2 meter diep. De blokhut is voorzien van een afsluitbaar gedeelte, waarin een stalling/oplaatpunt voor eventueel meegebrachte (elektrische) fietsen is aangebracht. De rest van de blokhut kan gebruikt worden als overdekt terras.

Fietsen: Tevens hebben wij fietsen te huur, 2 normale (prijs per fiets per dag € 10,–) en 2 elektrische fietsen (prijs per fiers per dag € 15,–) en voor de hondenbezitter een hondenkar (die alleen achter een elektrische fiets kan) deze is te huur voor € 5,– per dag.